nl flagNL

§ 150 korting op een verblijf bij Center Parcs

 

In uw kerstpakket heeft u een cadeaubon ontvangen ter waarde van §150 korting voor een verblijf bij Center Parcs. Center Parcs is een uniek concept dat zoveel meer biedt dan welk ander vakantiepark dan ook. Boek snel voor de meeste keuze en geniet van alles wat Center Parcs u te bieden heeft. > Bekijk de voorwaarden

§ 150 korting op een verblijf bij Center Parcs

Aqua Mundo

Aqua Mundo

Het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo biedt het hele gezin de totale water-beleving. Zwemmen in het golfslagbad, glijden van de wildwaterbaan en spelen in het Kinder-doe-bad, het kan er allemaal!

Market Dome

Market Dome

Winkelen, gezellig borrelen of dineren doet u in het overdekte centrum de Market Dome. Het is alsof u buiten zit tussen al het ťchte tropische groen. Er is entertainment voor jong en oud.

Vernieuwde cottages

Vernieuwde cottages

Kom helemaal tot rust in een van de meer dan 1.500 vernieuwde cottages. Alles is voorzien voor uw privacy en luxe. Bent u op zoek naar privacy in het bos, een mooi uitzicht over het water... Alles is mogelijk.

Midden in de natuur

Wannabe

Geen betere plek om er eens ťcht helemaal uit te zijn dan in de vrije natuur in en rondom onze parken. Kijk om u heen en het enige wat u ziet is natuur: bomen, struiken en water. Herten, konijnen en eekhoorntjes wonen in je achtertuin.

Activiteiten

Jungle Dome

Bij Center Parcs verveelt u zich geen moment. U heeft de keuze uit meer dan 60 verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook voor de kinderen is genoeg te doen. Zo kunnen ze meedoen aan het Wannabe-programma, dansen in de Kids Disco of hun grenzen verleggen in de Cool Factor Mission.

Verschil #6
Een subtropische water-wereld vol fun én rust.

Verschil #23
Unieke services voor jonge gezinnen.

Verschil #2
Kinderdromen komen tot leven.

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More