nl flagNL

Kerstvakantie in Nederland
Ontdek de 29 verschillen

Kerstvakantie in Nederland

Een gezellige kerst in eigen land

Geen zin om de kerstdagen thuis te vieren? Kom dan gezellig samen met familie en vrienden naar Center Parcs. Dicht bij huis genieten van de kerstvakantie in Nederland.

Alle parken inclusief de Market Dome zijn helemaal in kerstsfeer. Ook in uw eigen, comfortabele cottage mag de kerstsfeer natuurlijk niet ontbreken. Laat een versierde kerstboom plaatsen en kruip lekker voor de openhaard met familie of vrienden. Tijdens de kerstvakantie bieden onze vakantieparken in Nederland genoeg indooractiviteiten en entertainment. Neem een duik in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo

Profiteer van Vroegboekvoordeel

Boek nu uw kerstvakantie en profiteer van 15% vroegboekkorting. Ook krijgt u 4 Toppings gratis, die u kunt inwisselen voor leuke activiteiten en faciliteiten op het park.

Winter at Center Parcs

Je vervelen in de kerstvakantie in Nederland is er niet bij. Beleef plezier tijdens Winter at Center Parcs:

  • Lampionnenoptocht voor de kinderen.
  • Après-ski in de meeste parken.
  • Koning Winter vertelt spannende verhalen voor het slapen gaan.

Culinair genieten

Tijdens de kerstvakantie kunt u heerlijk dineren in onze vakantieparken. Tijdens de kerstvakantie zijn er kerst- en oud & nieuw arrangementen. Wordt het gezellig eten in één van de vele restaurants of eet u liever in uw eigen cottage? Center Parcs heeft voor iedere gelegenheid een passend arrangement voor een kerstdiner.

Kerstvakantie in Nederland

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More