nl flagNL

Gezellig, Bourgondisch BelgiŽ:

Een vakantie voor levensgenieters

Belgen houden van het goede leven. Dat merkt u tijdens een vakantie in Center Parcs BelgiŽ. De Bourgondische levensstijl van onze zuiderburen zorgt voor een gezellige vakantie waarin u alleen maar hoeft te genieten.

Voor een vakantie in BelgiŽ blijft u lekker dicht bij huis. De parken Erperheide en De Vossemeren liggen net over de grens in Belgisch Limburg, op ongeveer een half uur rijden vanaf Eindhoven. De groene regio's in de omgeving nodigen uit om mooie fiets- of wandeltochten te maken.

Bent u een cultuurliefhebber? Dan zit u in BelgiŽ op de juiste plek. Hier en daar ontdekt u knusse, pittoreske dorpjes. Ook steden als Hasselt en Lommel zijn in de buurt. Een dagje uit met het gezin? Plopsa indoor Hasselt en de Olmense Zoo bereikt u gemakkelijk vanuit de parken. Als u daar nog tijd voor heeft, want onze parken bieden activiteiten en plezier in overvloed!

Boek nu een vakantie in BelgiŽ bij Center Parcs!

De Vossemeren, Wellness en ontspanning in het kwadraat

Wilt u graag de mooiste wandelgebieden van BelgiŽ ontdekken? Dan is een vakantie in De Vossemeren iets voor u. Het park ligt net over de grens in het kleine plaatsje Lommel. Voor een middagje winkelen, kunt u de stad Hasselt in gaan of een bezoekje brengen aan Plopsa Indoor. Maar u kunt zich natuurlijk ook vermaken op het park zelf. Zo kunt u op de Vossemeren:

  • Een heerlijk Beauty arrangement nemen in ons Health & Beauty Center, Nature & Spa
  • Duikles volgen bij twee grote meren met duikschool en Surf & Fun Center
  • De overdekte piratenwereld Discovery Bay met High Adventure Experience ontdekken.
  • Tropische vissen bekijken in het snorkelbad van de Aqua Mundo
  • Genieten van vernieuwde cottages of in een hotel

Erperheide, een ontdekking voor kinderen

Wilt u met kinderen op vakantie in BelgiŽ? Dan is Erperheide uw juiste vakantieadres! De kids voelen zich direct helemaal thuis. Erperheide is omgeven door de Limburgse Kempen, een fantastisch wandel- en fietsgebied. Binnen 5 minuten rijden bent u in Snow Valley Peer. Hier kunt u tijdens uw vakantie in BelgiŽ het hele jaar door skiŽn! U kunt natuurlijk ook op het park zelf blijven, waar u zich geen moment hoeft te vervelen:

  • De Aqua Mundo met het Aziatisch vissersdorp waar echte Piranhas voorbij zwemmen
  • Activiteiten op hoog niveau: de Reuzeschommel Big Swing en klimmuur
  • Het grote BALUBA indoor speelparadijs waar kinderen zich helemaal uitleven
  • De midgetgolfbaan in sprookjes thema
  • Clubhouse in de Market Dome

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More