nl flagNL

 Voorjaarsvakantie in Belgie

Ontdek Sunparks

Voorjaarsvakantie in BelgiŽ

Genieten van het voorjaar bij de zuiderburen

Nog geen kennis gemaakt met onze vakantieparken in België? Plan dan nu uw voorjaarsvakantie in Center Parcs België. Ideaal voor een korte vakantie en perfect te bereiken met de auto. Binnen 1,5 uur rijdt u al naar de parken in Belgisch Limburg.

Vakantieparken België

De voorjaarsvakantie is een uitstekend moment om naar België af te reizen en populaire vakantiebestemmingen te ontdekken.

Boek nu en profiteer van scherpe prijzen! Zo boekt u uw voorjaarsvakantie in BelgiŽ al vanaf §299.

Plopsa

Zijn uw kinderen helemaal weg van Kabouter Plop of K3? Dan mag een bezoekje aan Plopsaland de Panne of Plopsa Indoor Hasselt zeker niet ontbreken. Vanuit onze vakantieparken in België rijdt u zo naar deze populaire attracties. Een leuk uitje tijdens uw voorjaarsvakantie in België.

Unieke waterparadijs

Onze topattractie is zwemparadijs Aqua Mundo. Ook in de voorjaarsvakantie geniet u hier van tropische temperaturen. Ooit willen snorkelen tussen de tropische vissen? In onze vakantieparken in België is het mogelijk in het snorkelbad.

Entertainment in de voorjaarvakantie

Is het tijdens de voorjaarsvakantie in België buiten te koud? Kom dan opwarmen in de Market Dome. Naast de gezellige restaurantjes en winkeltjes, is er in de voorjaarsvakantie volop entertainment. Van livemuziek en dans tot gezellige familiespellen. Er is altijd wat te beleven!

Voorjaarsvakantie in Belgie

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More