nl flagNL

Voorjaarsvakantie in Nederland

Ontdek de 29 verschillen

Voorjaarsvakantie in Nederland

Genieten van het voorjaar in eigen land

In de voorjaarsvakantie kan het nog alle kanten opgaan met het weer. Gelukkig geniet u in Center Parcs het hele jaar door van subtropische temperaturen en vele indoor activiteiten.

Boek nu al vanaf §229 voor 4 pers.
Profiteer nu van een voordelige voorjaarsvakantie.

Subtropische sferen
Is het wat kouder in het voorjaar? Ga dan voor subtropische sferen in Nederland lekker naar ons subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Hier beleven u en uw kinderen uren waterpret. Trotseer de wildwaterbaan, het golfslagbad en de vele glijbanen. Het centrale punt van ieder park is de Market Dome. Hier kunt u gedurende het hele jaar exotisch shoppen, dineren en genieten van live entertainment. Uw kinderen kunnen zich uitleven op de vele speeltoestellen.

Natuur
De voorjaarsvakantie is hťt moment om de natuur eens goed te bekijken. In Center Parcs bent u omringd door de unieke flora en fauna die Nederland u te bieden heeft. In onze Eden cottages lijkt het alsof u buiten leeft door de grote schuifdeuren. Of geniet op het water in een van onze Woonboten in park De Kempervennen. In De Eemhof zijn alle cottages compleet vernieuwd en na dit park zijn nu ook de Original VIP cottage op De Vossemeren en Bispinger Heide aan de beurt.

Activiteiten
Voor kinderen is er genoeg te beleven op de parken. In de overdekte tropische belevingswerelden: Discovery Bay en Jungle Dome ontdekt u samen met het gezin tropische dieren, watervallen, druipsteen en kunnen uw kinderen naar hartelust klauteren, klimmen of meedoen aan de leerzame activiteit Wannabe een Ranger. Voor de stoere kids die van spanning houden, is er een nieuwe activiteit: Cool Factor Mission

Services
De parken zijn voorzien van alle gemakken voor jonge gezinnen: de restaurants van de Market Dome bieden gratis Olvarit babyvoeding. Uw cottage is voorzien van kindermeubilair en in de Aqua Mundo vindt u zwemluiers, babyboxen en extra grote kleedkamers.

 

Voorjaarsvakantie in Nederland

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More