nl flagNL

 Boek uw zomervakantie

Ontdek de 29 verschillen

Een tropische Zomervakantie bij Center Parcs

Zomervakantie

Een zomervakantie dicht bij huis en verzekerd zijn van warme temperaturen? Welkom in Center Parcs! U hebt keuze uit vakantieparken in Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Frankrijk. Ontspan tijdens de zomervakantie op uw eigen privťterras bij uw cottage. In onze Market Dome en het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo geniet u te midden van exotische flora en fauna altijd van zomerse temperaturen.

Subtropisch zwemparadijs

In uw zomervakantie mag een hoop waterpret natuurlijk niet ontbreken. Sommige van onze parken, zoals Port Zťlande, De Eemhof en De Haan, hebben een zandstrand of een meer. Ieder park heeft natuurlijk de Aqua Mundo, het subtropische zwemparadijs. Dit staat garant voor uren waterpret. Zwemmen in een stroomversnelling, een echt golfslagbad, de wildwaterbaan of in de zon in het buitenbad. Voor de kleintjes is er een babybad of kinder-doe-bad.

Beaches of Center Parcs

Tijdens de zomervakantie organiseert Center Parcs tijdens Beaches of Center Parcs diverse zomerse activiteiten. Dit betekent plezier en entertainment voor het hele gezin! Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Het Mega Beach Event: leef u helemaal uit tijdens tal van strandactiviteiten: strandvolleybal, badminton, voetbowling..
  • Kids Summer Disco: Tijdens de Kids Summer Disco kunnen de jonge feestneuzen zich helemaal uitleven.
  • Het Orry & Vrienden voorleesuurtje
  • De Kids Summer Parade waarbij uw kinderen en de Zomerkoningin een tocht door het park maken
  • Family Summer Game Night

Ontdek de overige activiteiten tijdens Beaches of Center Parcs

Voor iedereen passende accommodatie

U hebt bij Center Parcs een ruime keuze als het gaat om waar u uw zomervakantie kunt doorbrengen. Elk park heeft verschillende typen cottages, van 2-12 personen en in drie verschillende luxe niveaus. En wat dacht u van een vakantie in een woonboot, boomhut of een luxe Waterfront suite? Voor kinderen is een zomervakantie in een kindercottage een onvergetelijke ervaring.

 

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More