nl flagNL

Zomervakantie in Nederland

Ontdek de 29 verschillen

Zomervakantie in Nederland

Vier de zomervakantie lekker in eigen land

Voor een heerlijke zomervakantie hoeft u niet ver van huis. Die viert u in een van de 9 parken van Center Parcs in Nederland. Alle parken liggen midden in de natuur zodat u buiten heerlijk van de zomerzon kunt genieten tijdens een bos- of strandwandeling.

Beaches of Center Parcs

In de zomer kunt u op een groot selectie aan parken genieten van het ultieme zomergevoel. Center Parcs zorgt tijdens de Beaches of Center Parcs voor diverse zomerse activiteiten, entertainment en zomerse gerechten in onze restaurants.

Verschillende cottagetypen

Center Parcs biedt voor iedereen de ideale accommodatie om de zomervakantie in Nederland door te brengen. Zo zijn er verschillende typen cottages van Comfort tot VIP. Center Parcs heeft het allemaal! Wilt u voor een aantrekkelijke prijs naar Center Parcs en bent u overdag druk bezig met sporten, zwemmen, bowlen of een zomerse wandeling? Dan is de comfort cottage het verblijf voor u. Vanaf uw privť terras kunt u lekker samen genieten van de Nederlandse zomeravonden. Komt u deze zomer naar Center Parcs om vooral uit te rusten en gezellig bij de kletsen, dan is de Premium Cottage misschien iets voor u. Deze cottage is iets luxer en heeft bijvoorbeeld opgemaakte bedden bij aankomst. Nog niet luxe genoeg? Boek dan een VIP cottage! Met opgemaakte bedden, handdoekenpakketten en elke dag verse broodjes bij uw cottage bezorgd. Ook beschikt de VIP cottage over een heerlijke privť sauna. Naast cottages kunt u uw zomervakantie ook doorbrengen in een woonboot, boomhut of een luxe appartement aan de waterkant.

Volop waterpret

In uw zomervakantie mag een hele hoop waterpret natuurlijk niet ontbreken. Sommige van onze parken, bijvoorbeeld

Port Zťlande en De Eemhof, beschikken over een zandstrand of een meer. Zit het weer even niet mee in Nederland? Dan heeft ieder park het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Hierin kunt u uren vertoeven met het hele gezin. Heerlijk zwemmen in het golfslagbad of de stroomversnelling en eindeloos van een van de spectaculaire glijbanen roetsjen. De kleintjes vermaken zich prima in het babybad of kinder-doe-bad.

 • Last Minutes
  • De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

   Last Minute aanbiedingen
   April

   Weekend

   Lang weekend

   Korte midweek

   Midweek

   Week

   Week

   Midweek

   Mei

   Weekend

   Lang weekend

   Korte midweek

   Midweek

   Week

   Lange week

   Midweek

 • Uw korting
 • Brochure
 • Schoolvakanties

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland
| More