nl flagNL

Center Parcs RSS-feeds

Blijf automatisch op de hoogte van onze Last Minute aanbiedingen!
U kunt vanaf nu op de hoogte blijven van onze Last Minute aanbiedingen via RSS. Dat werkt eenvoudig en kan u veel voordeel opleveren. De RSS-feed met de meest recente Last Minute aanbiedingen van Center Parcs vindt u op

http://www.centerparcs.nl/NL/NL/RSS

U kunt hieronder ook uw persoonlijke RSS feed genereren:

Genereer uw persoonlijke RSS feed

Lengte verblijf:
Aantal personen:
Park:

Genereer RSS Feed

Uw feed is:
 


Wat is een RSS-feed?
Een RSS-feed is een dienst die ervoor zorgt dat al het nieuws van bijvoorbeeld Center Parcs niet alleen op de website zelf wordt getoond, maar ook op uw computer of een andere website.

Waarom een RSS-feed?
Met de RSS-feed van Center Parcs wordt u makkelijk en direct op de hoogte gesteld van de nieuwste aanbiedingen. U hoeft daarom niet eerst onze site te bezoeken om te kijken of er nieuwe aanbiedingen zijn, want de informatie komt automatisch naar u toe.

Hoe gebruik ik de RSS-feed van Center Parcs?
Het enige dat u nodig heeft is een zogenaamde RSS-reader. Via dit programma abonneert u zich op RSS-feed van Center Parcs. Als er een nieuwe aanbieding is, dan laat deze reader dit u direct weten. In slechts twee stappen kunt u dit al uitvoeren!

1. Kies een RSS-reader uit
Moderne internetbrowsers als Internet Explorer 7 en Firefox hebben een ingebouwde RSS-reader. Met deze browsers is klikken op een RSS-feed voldoende om deze te bekijken en u hierop te abonneren. Ook kunt u via het Nederlandstalige Bloglines op het internet RSS-feeds lezen.

Daarnaast kunt u een losse RSS-reader op uw computer installeren. Hieronder vindt u drie tips voor goede en gratis programma’s

Feedreader (voor Windows; gratis)
Sharpreader (voor Windows; gratis)
BottomFeeder (voor Windows, Mac en Linux; gratis)

2. Abonneer uzelf op de RSS-feed van Center Parcs
Na installatie van de reader kunt u de RSS-feed van Center Parcs toevoegen. Iedere keer als u het programma opstart, toont deze direct de laatste aanbiedingen.

Mis ik iets als ik de RSS-feed van Center Parcs niet lees?
Nee. Het aanbod in de RSS-feed is identiek aan dat op de website.

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More