nl flagNL

Onze partners

Center Parcs werkt nauw samen met partners die zich thuisvoelen bij het merk Center Parcs. Met trots stellen wij voor: Wereld Natuur Fonds, Jonge Gezinnen, Batavus, sc-Heerenveen en Studio 100.

Wereld Natuur Fonds

Samen met het Wereld Natuur Fonds is de Jungle Expedition ontwikkeld. Dit is een leerzame en tegelijk spannende ontdekkingstocht door het oerwoud van de Jungle Dome. Center Parcs vindt in het Wereld Natuur Fonds een geschikte partner om het belang van natuurbescherming bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Meer Informatie

Ouders van nu

Ouders van nu en Center Parcs werken al sinds 1973 samen. Leden van Ouders van nu krijgen op vertoon van hun voordeelpas korting op activiteiten in de parken! Ouders met kinderen tot 8 jaar kennen Ouders van nu als uitgever van bijvoorbeeld Ouders van Nu en Kinderen, of de Ouders van nu cadeaupakketten voor aanstaande moeders.

Meer Informatie

Studio 100

Studio 100 en Center Parcs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden door de bouw van het nieuwe Plopsa Indoor Coevorden tegen park de Huttenheugte aan. De karakters van Studio 100 brengen af en toe een weekend in ťťn van de parken van Center Parcs door.

Meer Informatie

Overige partners

 

Meer Informatie

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More