nl flagNL

Erperheide

* * * *

bij Hasselt (BelgiŽ)

Erperheide: overzicht van de parkspecialiteiten

Ontdek ons park

Erperheide is een paradijs voor kinderen en daardoor ook voor uzelf! Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft de BALUBA, een groot speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar, en tal van extra activiteiten voor kleine en iets grotere rakkers. De omgeving verkennen is ook zeker de moeite waard: de Limburgse Kempen zijn ideaal voor lange fietstochten via het Knooppuntennetwerk. En ga dan ook eens langs in Bokrijk, het openluchtmuseum dat u terugbrengt naar de 17e eeuw.

Geniet ondertussen ook van uw verblijf in onze cottages. Wist u trouwens dat Erperheide speciale Kindercottages heeft, met extra's zoals babyfaciliteiten en speelgoed?

In Erperheide werden alle restaurants volledig vernieuwd, ontdek ze hier

Ontdek de vernieuwde cottages
Cool Factor Mission
Pack&Go Kidsvakantie inclusief kinderfiets

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More