nl flagNL

De Huttenheugte

* * * *

bij Emmen en Coevorden

De Huttenheugte: overzicht van de parkspecialiteiten

Ontdek onze parkvideo

Beleef de grootste pret in bungalowpark De Huttenheugte in Drenthe. Ontdek de kinderboerderij in Drenthse stijl met de wasberenopvang, ga voor actie in de Action Factory of kies voor waterpret in de Aqua Mundo. U kunt ook ontspannen in de sauna of the Turks stoombad. En wat dacht u van heerlijk dineren in ťťn van onze restaurants?

Tip: Boek nu ook een onvergetelijke visvakantie op De Huttenheugte en geniet van de visrijke meren, bereikbaar vanaf de kant en diverse steigers! Meer informatie over het unieke visarrangement


Compleet vernieuwd: Šlle Premium en VIP Cottages
Na een complete metamorfose van vloer tot plafond zijn alle Premium en VIP Cottages in De Huttenheugte weer helemaal van deze tijd. De heerlijke badkamer en keuken (incl. Dolce Gusto), moderne woonkamer en frisse styling maken het echt een plek om thuis te komen.

Voor een ontmoeting met Kabouter Plop, Bumba of Piet Piraat kunt u met uw gezin een bezoek brengen aan Plopsa Indoor Coevorden en in combinatie met de voordelige Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas kunt u voor de prijs van een dagticket gedurende uw hele verblijf onbeperkt naar Plopsa Indoor Coevoorden.

Ook Ponypark Slagharen en Noorder Dierenpark zijn vlakbij.

NIEUW: Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in Center Parcs!

NIEUW: Evergreenz Family Buffet
Het nieuwe All You Can Eat Family Buffet, maar dan in een rustieke, landelijke sfeer.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More