nl flagNL

Het Meerdal

* * * *

vlak bij Venlo

Het Meerdal

Het Meerdal: overzicht van de parkspecialiteiten

Bekijk onze parkvideo

Als u op zoek bent naar wat ontspanning voor het hele gezin, dan is Het Meerdal vlak bij Venlo echt iets voor u. Kinderen leven zich helemaal uit in het speelparadijs, terwijl u heerlijk tot rust komt in het schitterende natuurgebied De Peel. Maar ook voor sport en actie is Het Meerdal een uitstekende bestemming.

Compleet vernieuwd: Šlle Premium en VIP cottages.
Na een complete metamorfose van vloer tot plafond zijn alle Premium en VIP cottages in Het Meerdal weer helemaal van deze tijd. De heerlijke badkamer, moderne woonkamer en keuken (incl. Dolce Gusto) en frisse styling maken het echt een plek om thuis te komen.

Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in Center Parcs!

NIEUW: Evergreenz Family Buffet
Het nieuwe All You Can Eat Family Buffet, maar dan in een rustieke, landelijke sfeer.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More