nl flagNL

Park Nordseeküste

* * *

bij Bremen (Duitsland)

Sport en ontspanning

Als u op zoek bent naar een vakantieplek waar u zich op sportief vlak helemaal kunt uitleven, dan zit u vast en zeker goed in Park Nordseeküste. U kunt gaan beachvolleyballen op het Friesenstrand, een balletje slaan op de avonturengolfbaan "Nordsee Golf". Een absolute must is het wadlopen: op uw blote voeten wandelt u bovenop de Waddenzee. Een aanrader!

Andere activiteiten

 • Nieuw! Center Parcs Academy: Active Walking

  Onder leiding van een ervaren gids loopt u een route door de mooie omgeving van het park. De gids geeft aanwijzingen voor een goede looptechniek en vertelt ondertussen interessante weetjes over het landschap.

 • Nieuw! Center Parcs Excursies

  De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

 • Racketsporten

  Krijg uw sportieve vorm terug met badminton, squash, tennis en tafeltennis

  Prijs:

  Prijs per 55 minuten
  Tafeltennis gratis
  Badminton ¤ 8,00
  Squash ¤ 8,00
  Tennis (indoor) ¤ 10,50

 • Bowling en meer

  Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

  Prijs:

  Bowling 55 minuten/baan:
  10-12 uur: ¤ 12,00
  12-14 uur: ¤ 14,00
  14-16 uur: ¤ 16,00
  16-18 uur: ¤ 18,00
  Na 18 uur: ¤ 20,00

 • Midgetgolf( Noordzee-Golf)

  Zoals de naam al zegt, is de baan volledig in maritiem thema uitgevoerd, met veel spannende en avontuurlijke uitdagingen voor groot en klein. Op deze 18-hole baan heeft de hele familie plezier.

  Prijs:

  Per persoon en spelletje ¤ 8
  Kinderen tot 12 jaar ¤ 5
  Familiekaart (2+2) ¤18,00

 • Waddenlopen

  In de Waddenzee wisselen eb en vloed elkaar elke zes uur af. In een ogenblik verandert het landschap op magische wijze. De wisselende waterstanden maken het mogelijk om op het wad te wandelen. Beleef dit natuurfenomeen samen met ervaren wadlopers.

  Prijs:

  Volwassenen vanaf 13 jaar: ¤ 8,00
  Kinderen tot 12 jaar: ¤ 3,00

 • Fietsen

  Weet u waarom de Friezen zo weinig op vakantie gaan? Omdat ze net naast de voordeur frisse lucht en een uniek landschap hebben. En de 250 km aan fietspaden nodigen uit tot een lange fietstocht.

 • Fiets Arrangement

  Stap eens op de fiets en verken onze natuur. Met het hele gezin natuurlijk. Als u nu al een Fiets Arrangement boekt, zal uw fiets gegarandeerd klaarstaan.

  Prijs:

  De prijzen zijn vanaf:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike
  € 20,00 € 23,00 € 33,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm)
  € 13,00 € 17,00 € 23,00
  Mountainbike
  € 25,00 € 33,00 € 45,00

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie België Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie België Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie België Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie België Meivakantie België Meivakantie Nederland Zomervakantie België Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More