nl flagNL

Park Zandvoort

* * *

bij Amsterdam

Avontuur, sport en ontspanning

U zoekt sport, plezier ťn ontspanning? U vindt vast en zeker uw sport in het aanbod activiteiten in Park Zandvoort, zowel binnen als buiten. Ga lekker zweten in het Sport Center bij een spelletje tennis, squash of tafeltennis. Of breng de golfer in uzelf naar boven op de binnen- of buiten midgetgolfbaan.

Zo vlak bij de zee, kunt u ook allerlei water- of strandsporten beoefenen. Laat u volledig gaan bij het beachvolley, het powerkiten of het windsurfen. Geniet van de mooie natuur, maak een mooie strandwandeling of huur een fiets voor een tochtje langs de kust.

Andere activiteiten

 • Nieuw! Center Parcs Academy: Active Walking

  Onder leiding van een ervaren gids loopt u een route door de mooie omgeving van het park. De gids geeft aanwijzingen voor een goede looptechniek en vertelt ondertussen interessante weetjes over het landschap.

 • Nieuw! Center Parcs Excursies

  De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

 • Racketsporten

  Krijg uw sportieve vorm terug met squash, tennis en tafeltennis

  Prijs:

  Prijs per 55 minuten
  Tafeltennis: gratis
  Squash § 15,00
  Tennis (indoor) § 19,50

 • Bowling en meer

  Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

  Prijs:

  Prijs is afhankelijk van de gekozen activiteit.
  De prijs voor bowlen is:
  Prijs per baan, per 55 min tot 18.00 uur: § 22,50
  Prijs per baan, per 55 min vanaf 18.00 uur: § 25,00
  Bowlen kunt u op voorhand reserveren!

 • Segway Verhuur en Tours

  Voor jong en oud is het een onvergetelijke ervaring om zich te verplaatsen met de innovatieve en milieuvriendelijke Segway.

  Prijs: Vanaf § 9,50

  Vanaf 8 jaar
  Reserveren bij de receptie

 • Midgetgolf

  Midgetgolf is de ideale familiesport! Op de 18-hole midgetgolfbaan kunnen zowel kleintjes als groten terecht. En als het weer niet meewerkt, is er altijd nog de Indoor Minigolf baan!

  Prijs:

  Per persoon en spelletje § 6,00
  Kinderen tot 12 jaar § 4,50

 • Fiets Arrangement

  Stap eens op de fiets en verken onze natuur. Met het hele gezin natuurlijk. Als u nu al een Fiets Arrangement boekt, zal uw fiets gegarandeerd klaarstaan.

  Prijs:

  De prijzen zijn vanaf:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike
  € 20,00 € 23,00 € 33,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm)
  € 13,00 € 17,00 € 23,00
  Mountainbike
  € 25,00 € 33,00 € 45,00

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.

Vakantie Vakantiepark Bungalowpark Bungalow Weekendje weg Vakantie kinderen Vakantie Nederland Vakantie BelgiŽ Vakantie Frankrijk Vakantie Duitsland Wintersport Winterberg Herfstvakantie Nederland Herfstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Nederland Kerstvakantie BelgiŽ Kerstvakantie Duitsland Vakantie met kinderen Zomervakantie Nederland Zomervakantie Frankrijk Voorjaarsvakantie Duitsland Voorjaarsvakantie BelgiŽ Meivakantie BelgiŽ Meivakantie Nederland Zomervakantie BelgiŽ Zomervakantie Duitsland Parken aan zee
| More