Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Activiteiten

Binnen of buiten, jong of oud, ontspanning of juist spanning! Bij Center Parcs vind jij meer dan 60 activiteiten, dat maakt 't verschil! Met uitvindingen als de Aqua Mundo, de wildwaterbaan en de Market Dome is Center Parcs al jaren een vernieuwende vakantieaanbieder. En nu we 50 jaar jong zijn, zetten we weer een compleet nieuwe standaard neer voor familievakanties. 

We laten je in al onze parken de allernieuwste ervaringen beleven. Van de adrenaline in de Escape Rooms of klimparadijzen tot het summum van ontspanning, dankzij onze Franse wellness-experts van Deep Nature Spa. Unieke ervaringen die je samen deelt, wanneer jíj wilt - dankzij de flexibele aankomstdagen. Zo zet Center Parcs de nieuwe standaard in familievakanties. Ontdek al onze vernieuwingen!

NIEUW! Activiteiten boeken voor aankomst

boek uw activiteiten
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.