Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kinderactiviteiten in Erperheide

Overal gelegenheid om te spelen, ravotten en grootse fantasieën te beleven. Erperheide is een waar kinderparadijs. Kinderen kunnen in de huid kruipen van een circusartiest met het Wannabe activiteitenprogramma. Ze kunnen uren spelen in BALUBA indoor speelparadijs of even een spelletje Midgetgolf, een echte vakantieklassieker.
Nieuw

Pony Vakantie

De Pony Vakantie van Center Parcs: kijk vanaf uw terras hoe uw kids hun eigen pony verzorgen, om daarna samen een duik te nemen in het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

Kids Safari

Kids Safari
Hup, van het pad af, en door het bos. Dan ontdek je meer.
Meer info

BALUBA Indoor speelparadijs

BALUBA Indoor speelparadijs
Heerlijk, die onbezorgde uurtjes. Voor kids en ouders.
Meer info

Erperheide - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.