Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kiddies-programma in De Vossemeren

Houden uw kleintjes van knutselen, koekjes bakken, kleuren, verkleden en spelletjes spelen? Mooi! Want dat is precies wat we tijdens het Kiddies-programma doen.

Kiddies-programma

Ons animatieteam heeft alle spulletjes al klaar staan om er een gezellig uurtje van te maken met de kleintjes. De ene keer is het een leuke souvenir knutselen om mee naar huis te nemen, de andere keer wordt er iets lekkers gebakken om aan papa en mama uit te delen. De bedoeling is dat uzelf ook gezellig mee doet.

Extra's

Het aanbod verschilt van park tot park.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 2 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Ja

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Nee

Aantal ActiviteitenCadeau:

1

De Vossemeren - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.