Vind onze parken

Vakantie in Butjadingen

Een bijzondere omgeving in de natuur

De zee als decor voor uw vakantie in Butjadingen

Zoals de naam al doet vermoeden, is vakantiepark Nordseeküste gelegen aan de noordelijke kust van Duitsland, in de buurt van Hamburg. Geniet van de frisse zeelucht en een uitzonderlijk uitzicht. Hier kunt u heerlijk ontspannen met het gezin of met vrienden. Boek een ge
De zee als decor voor uw vakantie in Butjadingen

Zoals de naam al doet vermoeden, is vakantiepark Nordseeküste gelegen aan de noordelijke kust van Duitsland, in de buurt van Hamburg. Geniet van de frisse zeelucht en een uitzonderlijk uitzicht. Hier kunt u heerlijk ontspannen met het gezin of met vrienden. Boek een geweldige vakantie in Duitsland met een combinatie van zee en weelderig groen in vakantiepark Nordseeküste.

Met een vakantie in Butjadingen komt u weer helemaal tot uzelf. Laat u in slaap sussen door de omslaande golven en bezoek een van de prachtige stranden van de Nordseelagune Friesen dat op slechts twee minuten van het park ligt. Met veilige zwemfacilitieten voor kinderen en leuke speelplaatsen, is dit vakantiepark bijzonder geschikt voor een vakantie met kinderen in Butjadingen. Rondom vakantiepark Nordseeküste vindt u ook boerderij Hof Seeverns en dierentuin Jaderpark. Hier vindt u maar liefst zeshonderd dieren! Gek op shoppen? Bezoek Helgoland en geniet van een rijke keuze uit duty-freewinkels. Als u met vrienden een weekend in Butjadingen doorbrengt, kunt u de concerten in de haven van Fedderwardersiel bijwonen. De haven is op slechts 10 kilometer van vakantiepark Nordseeküste gelegen. In het vakantiepark en de directe omgeving zijn er allerlei activiteiten voor zowel jong als oud. Vakantiepark Nordseeküste is zo de locatie bij uitstek voor een vakantie met het gezin in Butjadingen.

Vakantiepark Nordseeküste is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de prachtige zeegezichten tijdens een verblijf in deze unieke omgeving. Tevens zijn er tal van sport- en recreatieactiviteiten voor jong en oud. Waterpark Butjadingen is met zijn vier verdiepingen gerust enorm te noemen. Met zijn wildwaterbaan en spectaculaire glijbanen zijn uren speelplezier gegarandeerd. Geniet ook van het getij in het golfslagbad. Het zal voelen alsof u in de zee zwemt!

Vakantiepark Nordseeküste is een prachtige plek om volledig te ontspannen. Bezoek bijvoorbeeld de sauna met het sprookjesachtige thema Arabian Nights. Droom even helemaal weg en voel al uw stress van u wegdrijven.

Om uw vakantie in Nordenham gedenkwaardig te maken, is een bijzondere accommodatie nodig. Vakantiepark Nordseeküste verwelkomt u dan ook graag in een prachtig 4-sterren hotel met directe toegang tot de Market Dome en het waterpark Butjadingen.

Het vakantiepark in Butjadingen biedt u een exclusief verblijf dat u niet snel zult vergeten!

Vakantie ideeën

Zuivere lucht en oneindige vergezichten over het wad.

Vanaf
€ 89
2 nachten voor 2 pers.
Boek nu Ontdek het park

adres

Park Nordseeküste
D-26969 Tossens
Duitsland
Practical info
loading...