Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Academy: Graffiti in Bispinger Heide

Goeie graffiti is kunst. Maar het is ook een kunst om een goede piece te maken. Ooit gedacht dat je dat bij Center Parcs kunt leren?

Academy: Graffiti

NIEUW!

Binnenkort beschikbaar.

Graffiti hoeft helemaal geen vandalisme te zijn. Integendeel. Het is een creatieve uiting die bijvoorbeeld een saai kantoor kan 'verhippen' en er zelfs op canvas goed uitziet. Als je maar weet wat je doet! Kids van 12 tot 17 leren het tijdens deze workshop op de Center Parcs Academy. Leer onder begeleiding, de mooiste dingen te maken met Graffiti (spray-verf).

Extra's

Voor materiaal wordt gezorgd. Er wordt met verf gespat, dus trek niet je beste kleren aan.
Deze activiteit duurt 1.5 uur.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 12 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Ja

Bispinger Heide - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.