Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in Park Eifel

Indoor-sporten in het Sport Center , Nordic Walking in de prachtige natuur rond het park en gamen in het House of Games In het Sport Center daagt u uw tegenstanders uit op de tennis- of squashbaan, of bij de tafeltennistafel. Park Eifel ligt bij het grootste Nordic Fitness Park van Europa, dus neem uw stokken mee! In de House of Games speelt u de nieuwste videogames en real life spellen. Fun!
Inbegrepen

Nordic Walking

Nordic Walking in het paradijs

Squashen

Squashen
Geniet van een potje squash.
Meer info

Tafeltennis

Tafeltennis
Ping pong!
Meer info

Park Eifel - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.