Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Duurzaam - Nature deserves a break

Al 40 jaar, sinds de start in 1968, staan natuur en milieu hoog in het vaandel bij Center Parcs. En hoe kan het eigenlijk ook anders: het uitgangspunt van onze oprichter was immers om parken te ontwerpen waarin harmonie tussen mens en natuur voorop staat. Dankzij alle 'groene' inspanningen door de jaren heen, is aan Center Parcs het ISO 14001 certificaat toegekend - als enige organisatie in de sector. Maar omdat we vinden dat het altijd beter kan, hebben wij onszelf een aantal concrete doelen gesteld die het milieu weer een stapje verder helpen. 'Nature deserves a break!'

Center Parcs doet mee aan The Green Quest!

Missie: Hoe ziet het vakantiepark van de toekomst eruit waar je groots kan genieten met een kleine footprint?

Vijf bekende duurzaamheidsexperts van The Green Quest helpen Center Parcs verder te verduurzamen. Met behulp van het Nederlands publiek en een team van technische experts, denken zij de komende weken na over het vakantiepark van de toekomst en oplossingen om het energieverbruik omlaag te brengen en recycling te stimuleren.

Wil jij meedenken over het vakantiepark van de toekomst? Zie jij mogelijkheden om het energie verbruik bij Center Parcs omlaag te brengen en recycling te stimuleren? Geef deze dan door via:
  • thegreenquest@fd.nl
  • Twitter met #thegreenquest
  • The Green Quest LinkedIn-groep
The Green Quest is een initiatief van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio in samenwerking met Cofely, GDF Suez Energie Nederland en SITA. 

Ontdek onze groene doelen:
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,25 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.