Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Entertainment & Shops: De Market Dome, ontspanning voor jong & oud

Ook na zonsondergang gaat het vakantieplezier door in de tropische Market Dome. Het meest onderhoudende entertainment staat op het programma, zoals de Casino Night, de Family Game Night of de Show Night.

Flaneren langs de etalages van kledingwinkels of likkebaarden bij de koeling van de supermarkt? In de Market Dome is het in elke winkel genieten. Van de Fashion Store en souvenirwinkel tot de handige supermarkt en warme bakker. Alles is in de buurt.

Honger van al dat shoppen en plezier? Klik hier voor een overzicht van al de Eten & Drinken mogelijkheden bij Center Parcs.

* Alleen beschikbaar op parken met 4 of 5 Birdies.
Boek nu

Welcome Night*

Welcome Night
Net aangekomen in Center Parcs?
Met onze Welcome Night leer jij het park meteen op een leuke manier kennen. Een gezellige avond met live muziek en de kans om al meteen leuke prijzen te winnen.

Show Night:
X-Tra Ordinario*

Show-night entertainment
Welkom bij X-Tra Ordinario: Where life is a Circus! X-Tra Ordinario is het verassende vervolg op Straordinario met meer glamour, fun & spektakel! Geniet samen van een avond vol acts voor jóng en oud: live gebracht door onze eigen entertainers.

Crazy Bingo Night

Crazy Bingo Night
Verlang jij terug naar de te gekke oude spelshows van vroeger?
Ga terug in de tijd met ons bingospel in een retrojasje. Kom de nostalgie opsnuiven en maak kans op 250 € korting op je volgend verblijf of andere mooie prijzen.

Family Quiz Night*

Family Quiz Night
Samen met de familie heerlijk ontspannen met zang en dans.
Maar er is ook spanning met een leuke quiz. Vorm een team en ga voor de overwinning. Klaar om je kennis en stressbestendigheid te testen?

Vreemde vogels zijn welkom

Vreemde vogels zijn welkom

Wist jij dat…

… flamingo’s en kraanvogels die geen “thuis” meer hebben, een nieuw plaatsje krijgen in onze tropische Market Dome?

Laat je inspireren! Lees meer over onze Groene daden
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.