Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Center Parcs Excursies in Le Bois aux Daims

Tal van excursies in de buurt van het park.

Center Parcs Excursies

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

Chocolaterie in Bellay
Ontdek aan de poorten van het Domaine du Bois in Daims, het vak van chocolatier met een rondleiding door dit ambachtelijke bedrijf. Heerlijke producten, traditionele recepten... een familiegeschiedenis van 3 generaties lang!

Cité des Tanneurs
Ontdek de kennis van onze voorouders: de laatste pelswerker van Frankrijk! De geschiedenis van de leerlooierij van Lavausseau, plantaardige looiing, de doeleinden van leder... Na een bezoek aan de tentoonstelling kunt u de Commanderie van de hospitaalridders van Sint-Jan van Jeruzalem bekijken, die geclassificeerd is als historisch monument.

DéfiPlanet
Beleef een magisch avontuur, met kabouters en kobolden aan je zijde in een ludiek recreatiepark... Het doel? Raadsels oplossen om te proberen de planeet te redden en tegelijkertijd leren het milieu te beschermen!

Vallée des Singes
16 hectaren, 15 territoria, bijna 400 apen in vrijheid... en geen kooien of hekken! Deze natuurwandeling brengt u langs meer dan 30 soorten: penseelaapjes, chimpansees, gorilla's, bonobo's, brulapen...

Géants du Ciel
Kom helpen bij een betoverend spektakel waar groot en klein met open mond naar staan te kijken! In het schitterende middeleeuwse stadje Chauvigny doen arenden, maraboes, gieren en andere vogels uit de hele wereld u versteld staan!

Volkerenmuseum van de Stichting Anako
Dit "mini-quai Branly" nodigt u uit om kennis te maken met de laatste stammen (Aboriginals, indianen, Papoea's...) aan de hand van getuigenissen en een tentoonstelling in het hart van het kasteel van Verrière.

Speurtocht
Gewapend met een gordel van een geheim agent gaat u door de straten in het centrum van Poitiers op zoek naar aanwijzingen om het raadsel dat u wordt gegeven op te lossen... Klaar voor het avontuur?

Le Cormenier
Ga 100 jaar terug in de tijd en volg de geschiedenis van de kleine Pierre... Robots, special effects, decors... alles is gemaakt om u onder te dompelen in het plattelandsleven van het begin van de 20e eeuw!

Château de Ternay
Loïc de Ternay, graaf en eigenaar van dit schitterende kasteel uit de 15e eeuw, ontvangt u vol passie en humor, in de voetstappen van de Chevalier van Ternay...

Activiteit sledehonden
Maak met sledehonden op een originele manier een wandeling door de natuur: u bent door middel van een riem aan een husky verbonden, geeft hem aanwijzingen met uw stem en ervaart een ultieme samenwerking in een rustgevende omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen.

Parc de la Belle
Maak een wandeling in de betoverende omgeving van Magné! Hier groeien meer dan 20.000 planten en vele boomsoorten. Daarnaast zijn hier een grote speeltuin, een wilgenlabyrint en een kinderboerderij te vinden.

Onderzoeksspel " Paul heeft geen mazzel"
Kruip in de huid van een geheim agent, gebruik uw gordel vol met gadgets en struin de straten van Poitiers af op zoek naar aanwijzingen! U heeft 90 minuten de tijd om een onopgeloste zaak op te lossen... Een originele manier om deze stad van kunst en geschiedenis te ontdekken.

Waterskilist
De waterskilift maakt gebruik van elektrische energie om een waterskiër geheel veilig rondjes langs een kabelbaan te trekken: iedereen, groot en klein, kan zo ervaren hoe leuk waterskieën, wakeboarden, wakeskaten of kneeboarden is!

Extra's

Op het park:

Nee

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Voor de hele familie.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Nee

Le Bois aux Daims - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.