Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Uw weg naar Le Bois aux Daims

Breng de route in kaart

Bereken je route

Adres en contactgegevens:

Le Bois aux Daims
Route des Trois Moutiers
86120 Morton

+33 5 49 22 27 00

: 47.092400
: 0.010357

Met de auto

U komt vanuit het noorden

Vanuit Parijs: neem de A10 richting Bordeaux, afrit 24 Saumur/Chinon.
Volg de richting Saumur op de D760/D749/D751 en volg daarna de richting Loudun op de D759.
In Loudun neemt u de D61B/D347 richting Les Trois Moutiers. Bij het verlaten van dit dorp volgt u de pijlen naar Center Parcs op de D49.

U komt vanuit het westen

Vanuit Nantes/Angers op de A11: neem de A85 richting Tours/Vierzon, afrit 3 Saumur. Volg de D347 richting Montreuil Bellay/Loudun. Bij aankomst in Les Trois Moutiers volgt u de pijlen naar Center Parcs op de D49.

U komt vanuit het zuiden
Vanuit Bordeaux: neem de autosnelweg A10, afrit 29 Poitiers Nord, en volg dan de N147 richting Saumur. In Loudun gaat u verder op de N147 richting Montreuil Bellay. Bij aankomst in Les Trois Moutiers volgt u de pijlen naar Center Parcs op de D49.

Met het openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde station is Samur.
Vanaf Parijs: Neem de trein in station Paris Montparnasse 1 & 2 en stap af in station Samur (overstappen in Tours Centre of Saint Pierre des Corps)

Le Bois aux Daims - Je boeking

Top of the page
Zoeken
 
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.