Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Academy: Circus in Les Bois-Francs

Een leven in de spotlights. Als circusartiest. Daar kan uw kind van dromen - maar ook even van proeven, op de Circus School.

Academy: Circus

NIEUW!

Hebben uw kinderen altijd al willen leren dj'en? Of circusacts willen leren? En heeft u zelf altijd al willen leren golfen? Dit is uw kans... tijdens uw vakantie! Jong en oud kan zich ontplooien op de Center Parcs Academy. Sportief of creatief, in een ontspannen sfeer leert u wat altijd al heeft willen leren. Acrobatiek in je eentje, balanceren met je team, ballen in de lucht houden... Sportieve en lenige meiden (en ook jongens) van 5 tot 8 jaar halen hun hart op op de Circus School. Glunderend treden ze op in een show voor ouders en broertjes en zusjes.

Extra's

De oefeningen worden gedaan onder leiding van instructeurs. Zorg zelf voor passende (sport)kleding.
Deze activiteit duurt 1.5 uur.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 5 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Nee

Les Bois-Francs - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.