Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in Le Lac d'Ailette

Voel de adrenalinekick van het klimparcours, probeer nieuwe watersporten op het meer en chill met vrienden in de HangOuts De High Adventure Experience is een klimparcours dat deels boven het meer gaat. Op dat meer kunt u watersporten, zoals zeilen, waterskiën, jetskiën en surfen. Tieners in het gezelschap? Ze hebben hun eigen hangplek: de HangOuts, met DJ-booth en interactieve voetbalmuur.

High Adventure Experience

De spanning stijgt als u hoog in de lucht over het touwenparcours loopt.

HangOuts

HangOuts
Laat ze maar lekker gaan. Het is hún plekje.
Meer info

Minigolf Outdoor

Minigolf Outdoor
Ideaal voor het hele gezin: minigolf op een parcours.
Meer info

Le Lac d'Ailette - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.