Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.
Luxe niveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

4 personen

Intiem of huiselijk, vind de cottage die bij u past.

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 ActiviteitenCadeau !
Meer info

Luxe niveaus op Le Lac d'Ailette

Comfort

Bent u op zoek naar een gezellige, functionele verblijfplaats? Dan is deze Comfort cottage iets voor u! Een mooie, betaalbare woning met een prachtige woonkamer, een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een badkamer met douche of ligbad, een open haard en een privé-terras met tuinmeubelen. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen.
Meer infoSluiten

Premium

Wilt u het nog wat comfortabeler hebben, zodat u met volle teugen van uw familie en vrienden kunt genieten? Dan gaat u voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen. De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een open haard en een gemeubileerd privé-terras. Geniet van extra comfort: bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan. Er staat een keukenpakket en een föhn ter beschikking.
Meer infoSluiten

VIP

Wilt u zich echt laten verwennen, kies dan voor een VIP-cottage. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De privésauna en het jacuzzibad zijn inbegrepen. VIP-gasten krijgen bovendien per cottage één keukenpakket, één handdoekpakket en één verzorgingspakket per persoon.
Meer infoSluiten