Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kinderactiviteiten in Les Trois Forêts

Springen, glijden en klimmen in de BALUBA, dieren aaien op de Kinderboerderij en op de foto met kinderheld Orry Het BALUBA indoor speelparadijs staat vol klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en schuimbalkanonnen. Op de Kinderboerderij wachten geitjes, konijntjes en andere dieren op knuffelende kinderen. En wie wil er op de foto met Orry? Iedereen toch?
Nieuw Inbegrepen

BALUBA Indoor speelparadijs

Een heus speelparadijs waar de kinderen zich op en top vermaken met glijbanen, trampolines, schuimballenkanonnen en nog veel meer.

Kinderboerderij

Kinderboerderij
De schattigste konijnen, geiten en andere dieren.
Meer info

Ponyrijden

Ponyrijden
Paardje rijden op de schattigste pony's.
Meer info

Les Trois Forêts - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.