De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

BelleVie Farm

Hier kom je ogen en oren te kort. Het hele jaar door kun je komen ruiken, voelen, proeven: altijd zijn er weer nieuwe dingen te ontdekken. Wat is er nu leuker dan spelenderwijs leren?

Appeltje voor de dorst

Het beste wat de aarde je te bieden heeft... Maak kennis met oude appelsoorten in de boomgaard, ontdek gewassen in de moestuin, kom alles te weten over het bereiden van seizoensgroenten of leer je eigen brood bakken.

Let's Play!

Een enorme overdekte speelplaats voor kinderen - schaterlachen toegestaan! Op de bijna levensgrote boerderij kunnen leerling-boeren naar hartenlust spelen: silo-glijbanen, trampolines van hooibalen, traptractoren...

"Kijk die koe eens!"

De dieren van de boerderij worden graag vertroeteld. Leer hoe je onze dieren moet verzorgen en hoe je de geiten en de kippen voert. In de Pony Club kunnen jouw kinderen een eindje gaan ponyrijden in het bos in de omgeving, met de manen wapperend in de wind.

Activiteiten: BelleVie Farm

Villages Nature® Paris - Je boeking

Zoeken
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende