Vind onze parken

Vakantie in Nordseeküste

Een bijzondere omgeving in de natuur

Geniet in het vakantiepark Nordseeküste van de wonderschone zee


In het noordwesten van Duitsland vindt u een vakantiepark dat aan de Noordzee is gelegen. Hier kunt u de tijd eventjes vergeten en heerlijk ontspannen.

Met het strand in de buurt mag er geen twijfel over bestaan dat u zult genieten van dit vakantiepark
Geniet in het vakantiepark Nordseeküste van de wonderschone zee


In het noordwesten van Duitsland vindt u een vakantiepark dat aan de Noordzee is gelegen. Hier kunt u de tijd eventjes vergeten en heerlijk ontspannen.

Met het strand in de buurt mag er geen twijfel over bestaan dat u zult genieten van dit vakantiepark aan de Nordseeküste. Speciaal voor gezinnen zijn er beveiligde badzones, uitermate veilig! Vergeet tijdens uw vakantie in Butjadingen niet om de haven van Fedderwardersiel te bezoeken. Daar geniet u van de frisse zeelucht en prachtige concerten die er aan het water worden gegeven. Met een dierentuin en boerderij in de buurt kunnen jonge natuurliefhebbers het hart ophalen. Ook de Waddenzee, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, ligt op kleine afstand. Hier vind u allerlei bijzondere flora en fauna. Voor hen die gek zijn op winkelen, is een bezoekje aan Helgoland verplicht. Zo wordt deze vakantie aan de Nordseeküste een stijlvol verblijf!

U kunt zich laten verwennen dankzij een uitstekend aanbod aan accommodatie. Kies voor een luxe hotelkamer voor een weekend aan de Nordseeküste, een comfortabel appartement of een van de sfeervolle huisjes. In de Market Dome vindt u een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkels, een supermarkt en fantastisch entertainment. In de Dome kunt u heerlijk ontspannan op het terras onder de palmbomen. Zo wordt de vakantie in Duitsland onvergetelijk.

Met maar liefst vier verdiepingen is het waterpark aan de Nordseeküste nog altijd een hit voor jong en oud. Met een golfslagbad, wildwaterbaan, babyzwemmen in de ochtenden, massages en een sauna, zult u zich er niet snel vervelen. Van spanning tot ontspanning, iedereen houdt van Aquamundo! Een vakantie met kinderen aan de Nordseeküste is de vakantie bij uitstek voor het hele gezin!

Een andere must voor uw vakantie aan de Nordseeküste is het spelen van een spelletje op onze minigolfbaan. Leuk voor het hele gezin! Onder de vele excursies die we aanbieden, kunt u kiezen uit een bezoek aan de dierentuin, de boerderij of de beschermde eilandjes van de Wadden. Tot slot is er met een ruime keuze aan indooractiviteiten altijd iets te doen op uw vakantie met het gezin aan de Nordseeküste. Kiest u voor badminton, bowling, squash, of andere spelletjes in de speelkamer? U zult geen tijd overhouden om u te vervelen tijdens uw vakantie in Duitsland.

Vakantie ideeën

Zuivere lucht en oneindige vergezichten over het wad.

Vanaf
€ 89
2 nachten voor 2 pers.
Boek nu Ontdek het park

adres

Park Nordseeküste
D-26969 Tossens
Duitsland
Practical info
loading...