Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Nergens vindt u zoveel kerstsfeer als in Center Parcs

Even helemaal weg in een andere omgeving, maar niet al te ver van huis. Verblijf deze kerstvakantie in één van onze vakantieparken in België. Vanuit Eindhoven rijdt u bijvoorbeeld binnen anderhalve uur naar Belgische Kempen.

  • De Vossemeren vlakbij wandelgebied De Sahara van Lommel. Dit unieke natuurgebied is een zand- en duinenlandschap, omgeven door naaldwouden.
  • Erperheide in Peer vlakbij Plopsa Indoor Hasselt. In de omgeving vindt u bossen, vennen, meren, uitgebreide wandel- en fietsroutes voor het hele gezin.
De Belgische parken zijn natuurlijk helemaal in kerstsfeer, vol met lichtjes. Haal die kerstsfeer ook in uw eigen cottage. Bij uw reservering kunt u direct een kerstboom boeken. Deze staat klaar in uw cottage en kunt u gezellig met zijn allen versieren.

Profiteer van vroegboekvoordeel

Als u nu uw kerstvakantie boekt profiteert u van maar liefst 20% vroegboekkorting. Ook krijgt u 4 Toppings gratis, die in te wisselen zijn voor leuke activiteiten of faciliteiten.

Bourgondisch genieten

Het wordt bourgondisch genieten tijdens de kerstvakantie! Er zijn speciale kerst- en oud & nieuw arrangementen samengesteld in onze vakantieparken in België. Dat wordt dus heerlijk genieten van een uitgebreid buffet in onze restaurants. Of gaat u liever gezellig in uw eigen cottage gourmetten. Alles is mogelijk!

Verschillende cottages

Alle parken hebben verschillende cottages met drie verschillende luxeniveaus. In Erperheide en Vossemeren zijn speciale kindercottages met extra's zoals speelgoed en babyfaciliteiten. Erperheide heeft ook cottages voor gehandicapten. Viert u de kerst met een groep? Dan is een 10- of 12-persoons cottage in De Haan ideaal.

Winterse activiteiten

U en uw kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen tijdens de kerstvakantie in België. Tijdens Winter at Centerparcs worden op elk park leuke winterse activiteiten georganiseerd.

  • Kinderen kunnen meelopen in de lampionnenoptocht door het park.
  • Koning Winter vertelt spannende verhalen voor het slapen gaan in de Market Dome, het tropische centrum van onze parken.
  • In de meeste parken kunt u lekker après-skiën.

Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,25 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.