Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.
Luxe niveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 ActiviteitenCadeau !
Meer info

Luxe niveaus op De Eemhof

Comfort

Bent u op zoek naar een gezellige, functionele verblijfplaats? Dan is deze Comfort cottage iets voor u! Een mooie, betaalbare woning met een prachtige woonkamer, een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een badkamer met douche of ligbad, een open haard en een privé-terras met tuinmeubelen. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen.
Meer infoSluiten

Premium

Wilt u het nog wat comfortabeler hebben, zodat u met volle teugen van uw familie en vrienden kunt genieten? Dan gaat u voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen. De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een open haard en een gemeubileerd privé-terras. Geniet van extra comfort: bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan. Er staat een keukenpakket en een föhn ter beschikking, en in één van de slaapkamers staat een tweede tv-toestel.
Meer infoSluiten

VIP

Wilt u eens écht verwend worden? Dan trekt u naar één van de luxueuze VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en u beschikt over een privésauna, een whirlpool en regendouche. Bovendien krijgen onze VIP-gasten elke morgen verse broodjes, kunnen ze gratis gebruikmaken van draadloos internet en ontvangen ze een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket.
Meer infoSluiten