De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Luxe niveau

Luxe of eenvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage midden in de natuur of een hotel dicht bij de Market Dome?

Vroeg boeken bij Center Parcs heeft alleen maar voordelen!
Meer info

Luxe niveaus op De Eemhof

Comfort

Cottage Comfort De Eemhof Zeewolde Center Parcs
Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen.
Meer infoSluiten

Premium

Cottage Comfort De Eemhof Zeewolde Center Parcs
Wilt u het nog wat comfortabeler hebben, zodat u met volle teugen van uw familie en vrienden kunt genieten? Dan gaat u voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen. De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een open haard en een gemeubileerd privé-terras. Geniet van extra comfort: bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan. Er staat een keukenpakket en een föhn ter beschikking, en in één van de slaapkamers staat een tweede tv-toestel.
Meer infoSluiten

VIP

Cottage Comfort De Eemhof Zeewolde Center Parcs
Wilt u eens écht verwend worden? Kies dan voor éen van de luxueuze VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en u beschikt over een privésauna, een whirlpool en een regendouche (1). Bovendien krijgt u elke morgen verse broodjes, gratis draadloos internet en een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket.
Meer infoSluiten

Hotel

Cottage Comfort De Eemhof Zeewolde Center Parcs
Voor een optimaal vakantiegevoel: Combineer de voordelen van een vakantiepark met het comfort van een hotel. En als klap op de vuurpijl ontvang je de vele extra services van een hotel!
Meer infoSluiten