Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Eemhof

Dolfinarium

Terug in de lijst
  • Strandb. Oost 1
    3841 AB Harderwijk
    Holland
  • Het hele jaar geopend.
  • +31 (0)341-467 467
  • Bekijk video
  • Website
  • Bekijk routebeschrijving

Ontmoet dolfijnen, walrussen, zeehonden en zeeleeuwen in het Dolfinarium en geniet van een van de 9 spetterende shows en voorstellingen.
Bewonder o.a. de allergrootste bewoners tijdens de voorstelling op de Walrussenwal, bekijk de dieren onder water in de Odiezee of of ga naar DolfijndoMijn en geniet van de meest spectaculaire show met dolfijnen!
Tijdens de zeeleeuwenshow 'Maffe Matrozen' is 't lachen, gieren, brullen en voor wie het aandurft, mag roggen en haaien aaien in het Roggenrif.
Spelen en ravotten kun je in een van de vier speeltuinen 'Kantjeboord', 'Pierewier', 'Springtij' en de 'Brulbaai' en voor een heerlijke maaltijd en versnapering zijn er verschillende horecagelegenheden.

Google Map

Parken in de omgeving

De Eemhof - Je boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek onze andere parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.