Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Uw weg naar Het Heijderbos

Breng de route in kaart

Bereken je route

Adres en contactgegevens:

Het Heijderbos
Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen

+31 485 49 67 00

: 51.672200
: 5.996350

Met de auto

U komt vanuit Utrecht

Volg de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) tot het knooppunt Grijsoord. Neem daarna de A50 richting Nijmegen-'s Hertogenbosch. Volg deze tot de A73. Neem vervolgens de A77 richting Köln. Hierna neemt u de afslag Gennep-Nieuw Bergen-Heijen. Sla onderaan de afslag linksaf bij de verkeerslichten. Vanaf dit punt wijzen bordjes met 'Het Heijderbos' u de weg.
Ga bij de volgende verkeerslichten linksaf. Neem daarna de eerste weg links voor het tankstation. Blijf deze weg volgen tot voorbij het viaduct. Sla bij de T-splitsing rechtsaf.
De tweede weg links is de ingang van Het Heijderbos.

Met het openbaar vervoer

U kunt vanaf station Boxmeer bus 93 naar Gennep nemen.
In Gennep stapt u dan over op lijn 83 richting Venlo. U stapt dan uit bij de halte Heijen- Zuid.

U kunt ook rechtstreeks van station Nijmegen bus 83 naar Venlo nemen, u stapt dan uit bij de halte Heijen- Zuid. Vanaf de bushalte Heijen- Zuid, steekt u de Hooftstraat over en neemt de 2e straat links. Deze weg volgt u tot op een t- splitsing hier gaat u rechts (Hommersumseweg).
Daarna volgt u de weg gedurende 2 km. Het Heijderbos ligt dan aan de linker kant.

Vanaf de Halte Heijen- Zuid loopt u in ruim 30 minuten naar Het Heijderbos.

Het Heijderbos - Je boeking

Top of the page
Zoeken
 
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.