Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Activiteiten in De Huttenheugte

Indoor-actie in de Action Factory, buitenrust voor sportvissers In de Action Factory is het gezelligheid troef, met de bowlingbaan, air-hockeytafels en videogames. Maar er hangt ook spanning in de lucht. Letterlijk, op het klimparcours van de High Adventure Experience. Verder is het park een paradijs voor vissers, met het grote visrijke meer .
Nieuw

Adventure Zoo WILDLANDS

Vanaf 25 maart is WILDLANDS Adventure Zoo Emmen geopend. Boek nu bij uw verblijf de exclusieve Meerdagenpas en geniet van 3 of 7 dagen toegang tot WILDLANDS voor de prijs van een dagticket.

High Adventure Experience Indoor

High Adventure Experience Indoor
Touwenparcours in de lucht!
Meer info

Vissen

Vissen
Een rijk visbestand in de meren van De Huttenheugte.
Meer info

De Huttenheugte - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.