Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kinderactiviteiten in De Huttenheugte

Ravotten op Adventure Island en Studio100-sterren ontmoeten in Plopsa Indoor Coevorden Welkom in het kinderparadijs! Met een vlot gaan de kids naar Adventure Island om uren te spelen. Of ze racen rond in hun rode brandweerauto om ''brandjes te blussen'' tijdens Wannabe een Brandweerman. Fan van Bumba en Mega Mindy? Plopsa Indoor Coevorden ligt naast het park!

Plopsa Indoor Coevorden

Slapen in een gezellige cottage en Plop & zijn vrienden bezoeken? Boek met uw cottage de Plopsa Meerdagenpas en bezoek tijdens uw midweek, weekend of week Plopsa Indoor Coevorden zo vaak als u wilt.

Adventure Island

Adventure Island
Opwindende avonturen op een mysterieus eiland.
Meer info

Wannabe een Brandweerman

Wannabe een Brandweerman
Een helm en een rode brandweerauto...
Meer info

De Huttenheugte - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.