Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Adventure Island in De Huttenheugte

In het Adventure Island kunnen uw kinderen zich urenlang vermaken.
Inbegrepen

Adventure Island

Adventure Island is een enorm paradijs, geheel gewijd aan spelletjes. Dit mysterieuze eiland belooft uw kinderen een meeslepende ervaring en uren plezier. Op een vlot navigeren, de sterren bewonderen in het observatorium, de dieren in de kinderboerderij aaien, midgetgolf spelen of hun energie besteden op het grote speelterrein; uw kinderen zullen geen enkele behoefte hebben om het eiland te verlaten na van de vele activiteiten van het Adventure Island te hebben geproefd.

Extra's

Op het park:

Ja

Prijs:

Gratis

Leeftijd:

Vanaf 5 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Ja

De Huttenheugte - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.