Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Services in De Huttenheugte

Huisdier

Toeslag voor huisdieren wegens extra schoonmaakbeurt.
Maximaal 2 huisdieren per cottage
Weekend / Mid-week € 16,50
Week € 24,50

Handdoekenpakket

Handdoeken wegen zwaar in jouw bagage. Als je geen zin hebt in gesjouw, dan leggen wij handdoeken voor je klaar in jouw cottage: 1 grote badhanddoek, 1 kleine handdoek.
 • 1 grote handdoek
 • 1 kleine handdoek
Is voor VIP en Hotel-formules inbegrepen.
6,00 / persoon

Kinderdekbedpakket

Als je gebruik gaat maken van het kinderbedje in jouw cottage, houd er dan rekening mee dat je zelf jouw lakens moet meebrengen. Of je bestelt natuurlijk gewoon een kinderdekbedpakket, en het ligt klaar wanneer je aankomt.
 • 1 dekbed
 • 1 dekbedhoes
 • 1 onderlaken
 
€ 9,75 / persoon

Keukenpakket Luxe

Alle benodigheden om de afwas te doen liggen klaar bij aankomst in jouw cottage.
 • 1 vaatdoek
 • 1 theedoek
 • 1 afwasborstel
 • 1 badmat
Basis keukenpakket is standaard inbegrepen bij Premium en VIP cottages.
€ 5,75 / kit

Extra babybedje

Elke cottage van 4 personen of meer heeft standaard een kinderbed. Heb je meer kleintjes in jouw gezelschap? Dan kun je een extra kinderbed bestellen.
Bedlinnen niet inbegrepen
€ 4,95

Extra kinderstoel

Elke cottage van 4 personen of meer heeft standaard een kinderstoel. Heb je meer kleintjes in jouw gezelschap? Dan kun je een extra kinderstoel bestellen.
 
€ 4,95

Extra babybox

Extra babybox/bed.
 
€ 4,95

Comfort Service Lite

Wil je helemaal nergens aan denken wanneer je naar Center Parcs komt? Dan kies je toch gewoon voor de Comfort Service? Het enige wat je nu nog moet doen, is relaxen!
 • Opgemaakte bedden bij aankomst (bedlinnen niet inbegrepen)
 • Keukenpakket
 • Handdoekenpakket (1 badhanddoek en 1 handdoek per persoon)
 • Douchegel
Babybed wordt niet meegerekend.
Enkel voor Comfort Cottages.
Prijs per persoon.
€ 9,95 per bed

Early check-in 13 uur

Als je vroeger komt, kun je langer genieten van jouw verblijf!
Enkel geldig voor Friends-gasten.

Party Package

Heb je iets te vieren tijdens jouw verblijf bij Center Parcs? Met een Party Package kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van uw aankomst. In dit pakket zitten slingers, ballonnen en een taart.
 • Decoratie, ballonnen, taart
 
€ 26,95

Party Package + Decoratie

Heb je iets te vieren tijdens jouw verblijf bij Center Parcs? Met een Party Package kan het feest pas echt van start gaan! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van jouw aankomst. Wij versieren jouw cottage.
 • Decoratie, ballonnen, taart
 • Versiering wordt in de cottage opgehangen
 
€ 39,90

Party Package + Champagne of prosecco

Heb je iets heel speciaals te vieren tijdens jouw verblijf bij Center Parcs? Boek dan een Luxe Party Package (inclusief champagne of prosecco) en vier feest in stijl! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van jouw aankomst.
 • Decoratie, ballonnen, taart, champagne of prosecco
 
€ 42,95

Party Package + Decoratie + Champagne of prosecco

Heb je iets heel speciaals te vieren tijdens jouw verblijf bij Center Parcs? Boek dan een Party Package Deluxe en vier feest in stijl! Niet vergeten om tijdig te boeken, want dit Package kan niet besteld worden de dag voor of de dag van jouw aankomst. In dit pakket zitten slingers, ballonnen, een taart en een fles champagne of prosecco. Wij versieren jouw cottage.
 • Decoratie, ballonnen, taart, champagne of prosecco
 • Versiering wordt in de cottage opgehangen
De geboekte arrangementen van dit type worden de dinsdag vóór de aankomstdatum verwerkt.
€ 55,90

VIP Services

VIP service: bij aankomst opgemaakte bedden, voor elke gast een handdoekenpakket, een verzorgingspakket, een keukenpakket, gratis Wi-Fi, dagelijkse bezorging van een assortiment verse broodjes aan de cottage.

Premium Service

Opgemaakte bedden bij aankomst en een keukenpakket.
Kinderdekbedhoes niet inbegrepen

Boodschappenservice standaard

Als je jouw boodschappen via de Boodschappen Service bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens jouw verblijf. Wat een gemak!
 • Boodschappentas gevuld met: chips, mineraalwater, oploskoffie, thee, suikersticks, koffiemelk, afwasmiddel, toiletpapier, Coca-Cola (1,5 l.), sinas (1,5 l.), jus d'orange (1 l.) en snoepspekjes.
Minimum 2 personen per service en het kidspakket kan enkel in combinatie met een volwassenenpakket besteld worden.
€ 17,95 / pakket voor 3 tot 4 personen

Boodschappenservice luxe

Als je jouw boodschappen via de Boodschappenservice bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens jouw verblijf. Wat een gemak!
 • Boodschappentas gevuld met: naturel chips, koffiesticks, thee, suiker, koffiemelk, afwasmiddel, toiletpapier, cola (1,5 l), limonade (1,5 l), bronwater, sinaasappelsap, witte en rode wijn, bier, brie, toast, pinda's, spekken
 
€ 37,95 / pakket voor 3 tot 4 personen

Boodschappenservice kids

Als je jouw boodschappen via de Boodschappenservice bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw boodschappen kant-en-klaar in de cottage staan. Te bestellen voor één of meerdere dagen tijdens jouw verblijf. Wat een gemak!

Het Kids pakket kan alleen in combinatie met andere pakketten besteld worden.
 • Blitse rugtas gevuld met: popcorn, frisdrank, spekken, koekjes
Als je jouw boodschappen via de Leveringsservice bestelt, zorgen wij ervoor dat jouw aankopen in de cottage klaar staan.
Je kunt deze service voor een of meer dagen tijdens jouw verblijf bestellen. Super eenvoudig!
€ 7,95 / pakket

Wi-Fi Familiekaart (7 dagen)

Alle vakantieparken hebben Wi-Fi dekking via KPN hotspots. Boek de Wi-Fi kaart samen met je cottage en ontvang meteen toegang wanneer je aankomt.
 • Geldig voor 7 dagen, 4 toestellen
Bij VIP cottages is Wi-Fi reeds inbegrepen. Als je Wi-Fi wilt in een Comfort of Premium Cottage, kun je deze Wi-Fi kaart boeken.
€ 40,00

Wi-Fi Familiekaart (4 dagen)

Alle vakantieparken hebben Wi-Fi dekking via KPN hotspots. Boek de Wi-Fi kaart samen met je cottage en ontvang meteen toegang wanneer je aankomt.
 • Geldig voor 4 dagen, 4 toestellen
Bij VIP cottages is Wi-Fi reeds inbegrepen. Als je Wi-Fi wilt in een Comfort of Premium Cottage, kun je deze Wi-Fi kaart boeken.
€ 25,00

Orry & Vrienden Verrassingspakket

Verras jouw kinderen voor hun verjaardag, op een feestje of gewoon voor een leuke manier om de vakantie te beginnen! Het Verrassingspakket wordt voor jouw aankomst door ons in de cottage geplaatst.
 • De Orry & Vrienden rugzak bevat: Het Orry & Vrienden activiteitenboek en potloodjes.
Door voor jouw aankomst te reserveren krijg je een korting op de verkoopprijs.
€ 19,95 / persoon

Baby Service Pakket

Je hebt al genoeg mee te sjouwen als je op vakantie gaat met jouw baby. Daarom kun je gratis een compleet Baby Service Pakket lenen.
 • Baby Verschoningskussen
 • Baby Box (is betalend 4.95)
 • Baby Bad
 • Baby Wipstoel
 • Baby Buggy (ophalen aan het cycle center)
Deze producten zijn niet standaard aanwezig in jouw cottage. Vraag ze bij jouw boeking aan, en wij zorgen dat ze bij aankomst klaar staan in jouw cottage. Zolang de voorraad strekt.
Gratis

Baby Service Pakket

Je hebt al genoeg mee te sjouwen als je op vakantie gaat met jouw baby. Daarom kun je gratis een compleet Baby Service Pakket lenen.
 • Luierkussen
 • Wipstoel
 • Babybadje
 • Buggy
Deze producten zijn niet standaard aanwezig in jouw cottage. Vraag ze bij jouw boeking aan, en wij zorgen dat ze bij aankomst klaar staan in jouw cottage. Enkel de Baby Buggy moet worden opgepikt aan het Cycle Center. Zolang de voorraad strekt. Om een Babybox te hebben in je cottage, kan je de service Babybox selecteren voor 4,95 €.
Gratis

De Huttenheugte - Je boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.