Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Montana SnowCenter in De Kempervennen

In de overdekte skihal Montana Snowcenter kunt u het hele jaar door skiën en snowboarden!

Montana SnowCenter

Skiën of snowboarden, u hoeft er niet helemaal voor naar de Alpen te reizen. Neen hoor: U beoefent uw favoriete wintersport gewoon in De Kempervennen. Het Montana Snowcenter heeft 5500 m² echte sneeuw en is zomer en winter geopend. Ideaal dus, voor als u tijdens uw verblijf bij ons voor het eerst op de latten (of het board) wilt proberen te staan.
Er zijn heel wat arrangementen voor skiërs en snowboarders beschikbaar, en ook skilatten en snowboards zijn te huur. Vergeet niet vooraf te reserveren, want het Montana Snowcenter is heel populair bij Center Parcs gasten.

Extra's

Reserveer deze activiteit van tevoren samen met uw cottage, zodat u zeker bent van de beschikbaarheid.

Op het park:

Nee

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 4 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Ja

De Kempervennen - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.