Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kinderactiviteiten in De Kempervennen

Avonturen op grote hoogte, bloedstollende opdrachten in een race tegen de klok en chillen op de Pool Party Kids vervelen zich geen minuut! Wiebelend gaan ze over het klimparcours van de High Adventure Experience. En wie durft de bloedstollende opdrachten van Cool Factor Next Level aan? 's Avonds is het superchill op de Pool Party voor tieners, met vette DJ-beats en een lichtshow.
Inbegrepen

Orry & Vrienden Show: De Rommelzolder

Even verzeild in hun eigen wereld, hun eigen fantasie. Meegenomen door kinderheld Orry en zijn vrienden, in een gloednieuwe show.

Wax Hands

Wax Hands
Een uniek souvenir.
Meer info

Wannabe een Prinses of Ridder

Wannabe een Prinses of Ridder
Terug naar de middeleeuwen.
Meer info

De Kempervennen - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.