Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Kinderactiviteiten in Het Meerdal

Ruimte genoeg voor de kinderfantasie, urenlang overdekt spelen, en pret met het hele gezin op de minigolfbaan. Een mooie jurk of stoer ridderpak aan, en de kinderfantasie doet de rest bij Wannabe een Prinses of Ridder. Even stoeien en spelen? De BALUBA is de hele dag open. Ook bij regen, want het is overdekt! Poco Loco is een overdekte minigolfbaan in Caraïbische sferen: te gek!

Attractiepark Toverland

Snelle achtbanen of spetterende waterattracties?

BALUBA Indoor speelparadijs

BALUBA Indoor speelparadijs
Heerlijk, die onbezorgde uurtjes. Voor kids en ouders.
Meer info

Wannabe een Kok

Wannabe een Kok
Word kok voor één dag!
Meer info

Het Meerdal - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.