Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Baby Vroege-Vogel-Zwemmen in Parc Sandur

Het hele zwembad voor u en uw baby.
Nieuw

Baby Vroege-Vogel-Zwemmen

NIEUW!

Voordat het grote publiek komt gaat het zwembad speciaal voor de ouders en hun baby's vroeger open. Om in alle rust de eerste kennismaking te maken met het warme water.

Extra's

Het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen vindt 1 keer per week plaats. Het zwembad is gesloten van maandag t/m donderdag tussen 16:00 - 19:00 i.v.m. zwemlessen. In Nederlandse schoolvakanties is het zwembad wel geopend.

Op het park:

Ja

Prijs:

Informeer op het park

Leeftijd:

Vanaf 0 tot 1 jaar.

Betaalbaar met ActiviteitenCadeau:

Nee

Boekbaar via Mijn Center Parcs:

Nee

Parc Sandur - Uw boeking

Top of the page
Zoeken
 

Ontdek alle parken

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.