De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Luxe niveau

Luxe of eenvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage midden in de natuur of een hotel dicht bij de Market Dome?

Vroeg boeken bij Center Parcs heeft alleen maar voordelen!
Meer info

Luxe niveaus op Park Zandvoort

Comfort

Cottage Comfort Park Zandvoort Zandvoort Center Parcs
Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen.
Meer infoSluiten

Hotelkamer Premium

Cottage Comfort Park Zandvoort Zandvoort Center Parcs
Hotelvakantie bij Center Parcs? Ja, ook dat is mogelijk! In een Premium-hotelkamer geniet u van de volgende hotelservices: dagelijks ontbijt, opgemaakte bedden en handdoekenpakket per persoon. Alle kamers bieden zicht op zee.
Meer infoSluiten

VIP

Cottage Comfort Park Zandvoort Zandvoort Center Parcs
Wilt u eens écht verwend worden? Kies dan voor één van de luxueuze VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en u beschikt over een privésauna en regendouche. Bovendien krijgt u elke morgen verse broodjes, gratis draadloos internet en een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket.
Meer infoSluiten