Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Center Parcs opent Park Allgäu in 2018

Nieuw Center Parcs-vakantiepark in Zuid-Duitsland 

In oktober 2016 werd de eerste schop in de grond gestoken voor de aanleg van Park Allgäu van Center Parcs. Men verwacht dat het park einde 2018 de deuren opent. Het is het zesde vakantiepark van Center Parcs in Duitsland. Kom hier alles te weten over dit nieuwe vakantiepark. 

Een van de meest populaire
vakantiebestemmingen in Duitsland

Vakantiepark Allgäu

Center Parcs gaat een nieuw vakantiepark aanleggen in een van de populairste toeristische gebieden in Duitsland, namelijk Allgäu. Over de naam van het park bestond dan ook geen discussie: Park Allgäu! Het luxueuze en innovatieve vakantieparadijs heeft een oppervlakte van 184 hectare en ligt dichtbij de stad Leutkirch, op de grens tussen Beieren en Baden-Württemberg.
Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen, maar ook voor actieve stellen. Combineer spannende toeristische activiteiten met duurzaam natuurtoerisme in een van de mooiste gebieden in Duitsland. Op amper een uur rijden ben je in Oberstdorf, aan de voet van de Alpen, en bij het wereldberoemde sprookjeskasteel van Neuschwanstein!

Parkcentrum met tropisch zwemparadijs

vakantiepark Allgäu

In de Market Dome, het overdekte centrum van het imposante vakantiepark, kun je op een oppervlakte van ongeveer 20.500 m² heel wat meer doen dan eten in diverse restaurants of lopen tussen winkeltjes. Hier vind je ook de Aqua Mundo; een reusachtig en hypermodern zwemparadijs met golfslagbad, snorkelbad, water playhouse, glijbanen en een wildwaterbaan, waar je het hele jaar door waterpret beleeft.

Wie meer ontspanning wil, komt in de 2.500 m² grote Spa & Country Club, die in een zeer rustige zone binnen het vakantiepark ligt, zeker aan zijn trekken.


Nieuw, subliem en adembenemend: luxe, activiteiten en natuur aan de voet van de Alpen

  • Enorm tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, aparte Spa & Country Club voor pure ontspanning.
  • Uitgebreid scala aan activiteiten voor alle leeftijden, van het indoor speelparadijs BALUBA tot de kinderboerderij en de High Adventure Experience.
  • Luxe cottages geïntegreerd in de natuur, waaronder het nieuwe Exclusive comfort niveau met uitbereide wellness faciliteiten.
  • Tropische Market Dome die de veelzijdige regio weerspiegelt met diverse winkels, restaurants en een Duits Brauhaus.
  • Gelegen in de unieke Allgäu regio met veel excursiemogelijkheden en steeds uitzicht op het wandel- en wintersport Eldorado: De Alpen.

De ultieme Center Parcs-ervaring

vakantiepark Allgäu

Park Allgäu krijgt 5 Center Parcs 'Birdies', want het beschikt voor iedere leeftijdscategorie over het ruimste aanbod qua activiteiten, entertainment en faciliteiten. Het garandeert haar bezoekers dus de ultieme Center Parcs-ervaring.

Hier volgt een glimp van de adembenemende veelvoud waar jij en je familie tijdens jouw vakantie van kunnen genieten: Fiets- en bootverhuur, family entertainment center met minigolf, laser-labyrint en bowling, BALUBA indoor speelparadijs met glijbanen, klimmateriaal, trampolines en mini-cars. Bovendien talrijke outdoor activiteiten zoals ponyrijden, Kids Safari of een bezoek aan de kinderboerderij. Je bent eerder op zoek naar een kick? Wat denk je van de extra lange Zip Wire of het klimpark? Je merkt het: er is veel waar jij en je kinderen naar uit kunnen kijken!

Cottages in de lokale stijl

vakantiedorp Allgäu

Maak het jezelf gemakkelijk in een van onze cottages en kies het comfortniveau dat bij jou past. Appartementen zul je in Park Allgäu niet vinden, maar je verblijft wel in cottages die zijn ontworpen met respect voor de plaatselijke architecturale stijl. Zo ontstaat een moderne en tegelijk traditionele look. In totaal zullen er in het vakantiepark 15 verschillende cottage-types zijn. Allemaal zullen ze beschikken over een eigen terras en een kwaliteitsvol interieur met modern meubilair.

Boekingen voor Park Allgäu zullen waarschijnlijk vanaf februari 2018 mogelijk zijn
. Voor een verblijf is het wachten tot eind 2018. Ook een gedetailleerde plattegrondkaart van het vakantiepark met alle accommodaties wordt in 2018 verwacht. 

Volg hier de vorderingen van Park Allgäu
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.