Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Zorgeloos boeken met de reisverzekeringen van Center Parcs

Unieke verzekeringen die speciaal voor jou ontwikkeld zijn.
In samenwerking met Europ Assistance heeft Center Parcs verzekeringen op maat ontwikkeld die voldoen aan al je behoeften: annulering om een zeer uitgebreide reeks aan gerechtvaardigde redenen, verzekering voor alle bewoners van de accommodatie, breuk van persoonlijke sport- en recreatiematerialen.

Geniet van een zorgeloos verblijf met de Center Parcs-verzekeringen. 
Boek nu

Waarom kiezen voor een Annuleringsverzekering?

Annuleringsverzekering
Je vakantie is heel belangrijk voor je, en daar zijn we ons ten volle van bewust. Jij hebt de tijd genomen om alles goed voor te bereiden, vrij genomen van je werk en wacht nu ongeduldig tot je kunt genieten van je rust … Maar dan breekt je beste vriendin, met wie jij samen op vakantie zou gaan, juist voor vertrek haar been. 

Jij wilt niet zonder haar vertrekken! De vakantie is al betaald en je wilt graag je geld terug. Maar er worden annuleringskosten in rekening gebracht, ongeacht de reden van annulering. De Annuleringsverzekering van Center Parcs heeft als doel reeds betaalde kosten aan je te vergoeden, in de wetenschap dat verzekeraars niet alle redenen van annulering dekken.

De Annuleringsverzekering van Center Parcs heeft twee voordelen:
  • Annulering omwille van alle gerechtvaardigde oorzaken: Jij krijgt je annuleringskosten vergoed bij alle plotselinge, onvoorziene en niet door je gewenste gebeurtenissen.
  • De verzekering is niet persoonsgebonden: de persoon die heeft geboekt en alle bewoners van de accommodatie zijn gedekt, waar de meeste andere verzekeringen alleen de leden van hetzelfde (fiscale) huishouden dekken.

Alle extra diensten en activiteiten die tot de dag van vertrek zijn gekocht, vallen ook onder de dekking.
Bekijk de voorwaarden

Waarom kiezen voor een Multirisicoverzekering?

Multirisicoverzekering
Hoewel je niet rekent op het allerergste, wil je toch voorbereid zijn op onvoorziene omstandigheden wanneer je op vakantie gaat. Daarom bieden we je bij aankoop van je vakantie een reisverzekering … Maar waarom precies? Omdat jij, zelfs als je er alles aan hebt gedaan om een heerlijke vakantie te beleven, altijd kunt worden geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden! Iedereen kan bagage kwijtraken, tijdens de vakantie een keelontsteking oplopen of halverwege de vakantie te horen krijgen dat zijn huis is overstroomd.

De Multirisicoverzekering van Center Parcs is een verzekering op maat, speciaal voor jou ontwikkeld om bescherming te bieden tegen alle onvoorziene gebeurtenissen voor, tijdens en na je vakantie. Het is de best mogelijke combinatie van bijstand en een verzekering:
  • Niet-persoonsgebonden verzekering: de persoon die heeft geboekt en alle bewoners van de accommodatie zijn gedekt.
  • Annulering van het verblijf om geldige redenen: jij krijgt je annuleringskosten vergoed bij alle plotselinge, onvoorziene en niet door je gewenste gebeurtenissen.
  • Verlate aankomst: als jij met meer dan 24 uur vertraging arriveert, krijg je een schadevergoeding voor de niet-gebruikte dagen van je vakantie en alle activiteiten die jij vóór aankomst op je bestemming had geboekt.
  • Onderbreking van verblijf en/of activiteiten: vervroegde terugkeer, een ongelukkige val tijdens je vakantie ... jij krijgt een pro rata vergoeding voor de niet-gebruikte dagen van je verblijf en de activiteiten die jij vóór aankomst op je bestemming had geboekt.
  • Diefstal van bagage en persoonlijke eigendommen: als er wordt ingebroken in je auto en al je bagage en persoonlijke eigendommen worden gestolen, worden deze vergoed door de Multirisicoverzekering (zie de Algemene Voorwaarden voor de eigen-risicobedragen en dekkingslimieten).
  • Breuk van persoonlijke sport- en recreatiematerialen: als de wielas van je fiets bij een val verbogen raakt en de fiets daardoor niet meer bruikbaar is, vergoedt de Multirisicoverzekering van Center Parcs je fiets op grond van de dagwaarde.
  • Bijstand bij repatriëring: jij hoeft niets voor te schieten, Europ Assistance regelt alles.

Bekijk de voorwaarden

Goed om te weten voordat jij je vakantie boekt!

Annuleringskosten worden steeds hoger naarmate je vakantie nadert. Hoe dichter je bij de vertrekdatum komt, des te hoger de annuleringskosten en des te kleiner het bedrag dat je kunt terugkrijgen. Stel Center Parcs dus onmiddellijk op de hoogte als jij je vakantie moet annuleren.

Let op: bij de betaling van je vakantie (per bankoverschrijving, creditcard, vakantiecheques …) profiteer je niet per definitie van een annuleringsverzekering. Deze dekking is alleen inbegrepen bij sommige doorlopende verzekeringen en premium creditcards. De verzekeringen van Center Parcs zijn speciaal ontwikkeld om je te bieden wat jij nodig hebt. Ze zijn niet persoonsgebonden en dekken alle gerechtvaardigde oorzaken. De vergoedingslimieten zijn veel hoger en het gehele verblijf is gedekt. Het aanbod geldt uitsluitend voor personen met hun woonplaats in de Europese Economische Ruimte.

Zorgeloos boeken. Met een paar klikken geregeld!
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.