Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Zomervakantie

Wilt u er lekker tussenuit in de zomervakantie, maar wilt u niet te ver rijden? Ga dan naar een van onze vakantieparken in Duitsland. Geniet van de mooie omgeving bij de parken, de zomerzon op het terras van uw eigen cottage en de vele activiteiten op het park. Wacht niet langer en boek direct uw zomervakantie in Duitsland.

Duitse vakantieparken

In Duitsland heeft Center Parcs vijf vakantieparken waar u uw zomervakantie kunt doorbrengen. Wilt u in de zomer naar de Duitse Noordzeekust, de vulkanische Eifelstreek of trekt u de bergen van Sauerland in?

  • Park Hochsauerland in Sauerland heeft de langste glijbaan van alle Center Parcs parken en een Water Playhouse. In het vernieuwde Wellness Center komt u helemaal tot rust.
  • Bispinger Heide ligt net onder Hamburg. U kunt hier o.a. verblijven in een Boomhuis of Woonboot, een unieke accommodatie voor de zomervakantie! Kinderen beleven de zomer van hun leven in het BALUBA indoor speelparadijs of het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met leuke kinderbaden en Drakenrots. Of haal uw PADI duikcertificaat op het park.
  • Park Eifel ligt in het schitterende vulkanische landschap. Voor uren speelplezier tijdens de zomervakantie gaan kinderen naar indoor speelparadijs BALUBA. Voor actie gaat u naar het racecircuit van Nürburgring of het grootste Nordic Fitness Park van Europa.
  • Park Nordseeküste. Vlakbij de Duitse Noordzeekust met het waddengebied, een UNESCO-werelderfgoed, waar u bijvoorbeeld kunt gaan wadlopen. Bij het park is ook een 4-sterren hotel. Trotseer de spectaculaire glijbaan Crazy River in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en geniet in de sauna met 1001 nacht thema.
  • NIEUW: Park Bostalsee. Ontdek ons nieuwste park tussen de heuvels van Saarland met zijn ongekende aanbod aan sportieve mogelijkheden. Het grote watersportmeer is het droomdomein van zeilers en surfers, terwijl rondom het park een netwerk van avontuurlijke fiets- en wandelpaden ligt.

Genoeg te doen voor iedereen

Niemand hoeft zich te vervelen in de Duitse vakantieparken van Center Parcs in de zomer. Voor jong en oud is er genoeg te doen, zowel binnen als buiten. Neem een duik in ons subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met haar vele glijbanen en stroomversnellingen. Laat uw kinderen in de huid kruipen van hun grote idool tijdens het Wannabe-programma. Worden zij deze zomer brandweerman, prinses, of kok? In de vele speeltuinen kunnen kinderen heerlijk spelen met vakantievrienden en -vriendinnetjes. Ook in de omgeving van de Duitse parken is genoeg te doen. Alle parken liggen immers in een schitterende omgeving waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Op en top vakantie dus deze zomer.

Volgende
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze aanbiedingen en laatste nieuwtjes

*De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 7,25 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.