Bestemming Kies park
Bestemming
 • Nederland
  • Nederland
   Amsterdam
 • België
  • België
   Brussel
 • Duitsland
  • Duitsland
   Berlijn
 • Frankrijk
  • Frankrijk
   Parijs
Verblijfsdata
Aantal personen 2 Personen
Participants
 • Personen

  - +
Filter

Een avontuurlijk verblijf in Center Parcs

Waar ga jij als echte natuurliefhebber op vakantie? Naar Center Parcs natuurlijk! Hier geniet je dagelijks van een groen decor, zowel binnen als buiten. Van de papegaaien en schildpadden in de Market Dome, tot de eekhoorntjes en eenden bij jouw cottage. Net zoals we goed zorgen voor het milieu, zorgen we ook goed voor onze gasten. Een verblijf in Center Parcs moet voor iedereen een onvergetelijke ervaring worden!

* Enkel geldig op vertoon van je clubpas en tegen inlevering van de desbetreffende bon. Geldig in de Center Parcs parken in Nederland en België van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.
**Niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen

WNF Center Parcs

WNF-bonnenboekje

Speciaal voor abonnees van het Wereld Natuur Fonds Nederland biedt Center Parcs een aantal speciale acties* aan in 2018 die leden ontvangen in hun WNF-bonnenboekje. 

Kijk op de parkpagina’s om erachter te komen waar je deze verschillende activiteiten kunt vinden. Boek nu je verblijf in Center Parcs en profiteer van de speciale acties! Kijk snel bij onze verschillende parken waar deze activiteiten worden aangeboden.

 • Bamboekids ontvangen een gratis deelname aan een Wannabe-activiteit.
 • Rangers kunnen gratis een BMX-fiets huren voor een dag voor één WNF-Ranger
 • Lifeguards krijgen een gratis deelname aan boogschieten, muurklimmen of de Zip Wire.
 • Rangers van het Wereld Natuur Fonds België bieden wij de volgende actie** aan, te vinden in hun bonnenboekje:
 • Rangers kunnen gratis een BMX-fiets huren voor een dag voor één WNF-Ranger
WNF aanbieding park ranger

De Jungle Expedition

In Het Heijderbos (NL) ontwikkelde Center Parcs samen met het Wereld Natuur Fonds in de Jungle Dome de Jungle Expedition.

De Jungle Expedition is een leerzame en spannende ontdekkingsreis voor jong en oud door het tropische regenwoud. Deze avontuurlijke reis is geschikt voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Centrale thema's waar het Wereld Natuur Fonds aan werkt, komen in de Jungle Expedition spelenderwijs aan bod. 

Dit zijn onder meer het behoud van het oerbos, de noodzaak van verantwoorde houtkap en het belang van een goede relatie tussen mens en natuur.
WNF aanbieding Leven in Zee-bad

Leven in Zee-bad

In De Kempervennen (NL) ontwikkelde Center Parcs samen met het Wereld Natuur Fonds het Leven in Zee-bad.

Dit themabad biedt een unieke duik in een rijke onderwaterwereld. Met snorkel en duikbril kunnen gasten in de groene lagunes van de Aqua Mundo genieten van prachtig gekleurde vissen zoals de wimpelvis, driebandanemoonvis en zwartpuntrifhaai. 

Je duikt onder in een exotische wereld waarvan je dacht dat ze alleen bestond in verre oorden. Spectaculair!
WNF aanbieding kinderboerderij

Center Parcs Les Trois Forêts

In 2010 is Center Parcs Les Trois Forets in Frankrijk geopend, het park van de toekomst. 

Dit groene paradijs van maar liefst 435 hectare zorgt voor nog meer Center Parcs belevenis! Het park zelf is één groot natuurgebied opgezet in samenwerking met WWF-Frankrijk. Niet voor niets is onze liefde voor natuur in alle ontwerpen terug te vinden: van de bijzondere cottages tot de spectaculaire Aqua Mundo. Bij alles is gebruik gemaakt van de allernieuwste ecologische inzichten, milieuvriendelijke technieken en recycle-processen. En het vakantieplezier? Dat is hier nog groener en groter!
WNF aanbieding Zip Wire

Talloze activiteiten

Ieder park bruist van de activiteiten en faciliteiten. Bijvoorbeeld:  

Het Wannabe activiteitenprogramma: Kinderen kruipen in de huid van hun favoriete idool of beroep. Compleet met bijbehorende outfit en schmink worden zij omgetoverd tot bijvoorbeeld brandweerman, prinses, indiaan of kok.
De Zip Wire: Een kabelbaan van 12 meter hoog en 100 meter lang, waar je met een noodvaart van de ene kant naar de andere kant van de baan scheert.
Fietsen door de bosrijke omgeving van de parken. Of maak een fietstocht op het park en ontdek alle parkspecialiteiten.Handboogschieten, klimmen: In Center Parcs kun je terecht voor iedere sportieve activiteit.


WNF aanbieding Aqua Mundo

Waterpret in de Aqua Mundo

Nergens is het spetterplezier zo groot als in de Aqua Mundo. In deze unieke waterjungle geniet je het hele jaar door van watervallen, lagunes, koralen, wildwaterbanen, glijbanen en nog veel meer! Steeds weer ontdek je een nieuw junglegeheim. 

Bezoek ook onze exotische badgasten in de Aqua Mundo. Wat dacht je van de rode piranha, regenboogvis en de harnasmeerval? 

Ook dit subtropische zwemparadijs wordt met liefde behandeld. Wist je bijvoorbeeld dat we eens in de maand een jungleregen en -wind nabootsen in de Aqua Mundo en de Market Dome?
Filter
 • Filteren:
 • Accommodatie
 • Aantal slaapkamers
 • Prijs
 • Activiteiten
 • Park classificatie
 • Filters verwijderen
 • Kaartweergave

Reisgezelschap

 • Volwassenen

  - +
  Maximaal aantal volwassenen bereikt.
 • Kinderen

  (3-12 jaar)

  - +
  Maximaal aantal volwassenen bereikt.
  Maximaal aantal kinderen bereikt.
 • Baby's

  (0-3 jaar)

  - +
  Maximaal aantal baby's bereikt.
 • Huisdieren In de meeste accommodaties zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. Om de cottage schoon te houden, rekenen we voor een hond of kat extra servicekosten.

  (extra servicekosten)

  - +
  Het maximaal aantal huisdieren is bereikt.
 • Verder

0 resultaat

Boek minimaal 2 maanden van tevoren en ontvang maar liefst 20% korting voor families of groepen met minstens één kind jonger dan 13 jaar of één persoon van 55 jaar of ouder. De Familie- of 55+ korting is niet geldig tijdens schoolvakanties en verlengde weekenden.

Op boekingen voor Villages Nature® Paris ontvang je maximaal 10% Familie- of 55+ Korting, indien je in het gezelschap reist van iemand ouder dan 55 jaar of met minstens één kind jonger dan 6 jaar. De boeking moet minstens 60 dagen voor aankomst gemaakt zijn.

Geen aanbiedingen beschikbaar

Hoe ver is een park bij mij vandaan?
Zoek
Locatie geselecteerd:
Gebruik huidige locatie

gmap_location_alert

  * Enkel geldig op vertoon van je clubpas en tegen inlevering van de desbetreffende bon. Geldig in de Center Parcs parken in Nederland en België van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.**Enkel geldig op vertoon van je clubpas en tegen inlevering van de desbetreffende bon. Geldig in de Center Parcs parken in België en Nederland van 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2018. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet inwisselbaar tegen contant geld.***Niet geldig tijdens schoolvakanties en feestdagen