Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Forestia

Terug in de lijst

Forestia, dat is de unieke combinatie van een dierenpark en een avonturenpark. In het dierenpark leven meer dan 300 dieren in halve vrijheid. Je komt er de zowel verdwenen roofdieren als wilde dieren die in ons klimaat leven tegen. Daarnaast biedt het avonturenpark, dat de deuren opende in 2007, een 10-tal klimroutes tussen de bomen die toegankelijk zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. Elk parcours werd bedacht met een specifieke doelgroep in gedachten, van kinderen tot volwassen en dit zowel voor waaghalzen als voor de iets minder dappere bezoeker. Verleg je grenzen, ga de uitdaging aan en ontdek het bos vanuit een onverwachte hoek.
Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

Dankzij de toeristengids krijg je een speciale korting.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.