Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Grotten en het wildpark

Terug in de lijst

Deze grot is haar drie sterren in de Michelin-gids meer dan waard : rit met een honderd jaar oude tram, rondleidingen in verschillende talen, klank-en lichtspel en uitgang via de onderaardse rivier.

Verschillende soorten wilde dieren, die sinds eeuwen uit onze streken verdwenen of verjaagd zijn, hebben in Han-sur-Lesse een domein gevonden waarin ze in vrede kunnen leven en zich rustig verder ontwikkelen. Een speciaal uitgeruste "safari-car" zal u begeleiden in dit uniek natuurschoon, uitgestrekt over 250 hectaren, waar u 18 verschillende rassoorten kan benaderen en bewonderen.
Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

Bij de toeristengids van Center Parcs Les Ardennes ontvang je 4 euro korting op de aankoop van een PassHan ticket (Bezoek grot en reservaat) per persoon.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.