Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

De getoonde prijzen zijn exclusief verplichte kosten: reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnenpakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Les Ardennes

Het Middeleeuws kasteel van La Roche

Terug in de lijst
 • Rue du Vieux Château 4
  La Roche en Ardenne
  6980 La Roche en Ardenne
  Belgique
 • Het hele jaar geopend.
 • 084 41 13 42
 • Bezoek de website
 • Bekijk routebeschrijving

Het Feodaal Kasteel van La Roche-en-Ardenne werd tussen de 11de ,12de en 13de eeuw gebouwd. Het overheerst nog steeds de groene vallei gelegen tussen de oevers van de Ourthe en de steile hellingen van Deisterberg. Het kasteel is een donkere indrukwekkende massa gevormd door opeengestapelde leistenen. Het kasteel werd uitzonderlijk goed onderhouden en tot op heden worden nog steeds opgravingen gedaan op de site. Hierdoor werden nieuwe zalen en overblijfselen uit de 15de eeuw ontdekt alsook een horloge uit de 16de eeuw. Deze unieke vondst werd grondig gerestaureerd en kan je bewonderen in de pottenbakkerij “De Gres van La Roche”.Het hele jaar door kan je trouwens in het kasteel terecht voor tal van activiteiten zoals demonstraties van ambachten, boogschutters en valkeniers, vuurwerk, het spektakel van het spook Berthe en een heus middeleeuws weekend.
Niet het gehele jaar geopend. Zie de website voor de openingsuren.

Dankzij de toeristengids krijg je een speciale korting.

Google Map

Les Ardennes - Je boeking

Naar boven
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Verplichte bijkomende kosten bij de boeking van een verblijf zijn de reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort cottage in Nederland, België en Duitsland (€ 8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.